Cerc pastoral misionar la Mănăstirea Caraiman

Preoții din Protoieria III Capitală au participat, în perioada 31 mai – 1 iunie 2012, la cercul pastoral-misionar ce a avut loc în sala de conferințe din cadrul complexului Mănăstirii ‘Înălțarea Sfintei Cruci’ – Caraiman. Au fost discutate soluțiile de contracarare a atacurilor mass-media seculare împotriva Bisericii.

Lucrările cercului pastoral a început joi seara cu tema susținută de pr. Gheorghe Istodor, prof. univ. dr. la Facultatea de Teologie din cadrul Universității ‘Ovidius’ din Constanța, apoi a vorbit părintele Sterea Tache, prof. univ. dr. al Facultății de Teologie „Justinian Patriarhul” din București, după care au avut loc discuții pe marginea temei.

La 1 iunie 2012 a fost oficiată Sfânta Liturghie de către preoții participanți la cercul pastoral misionar, în biserica mănăstirii Caraiman, apoi s-a vizitat Manastirea Peștera din Parcul National Bucegi.

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica îşi va aduce contribuţia la proiectul european: Pr. Sorin Şelaru despre „Conferința privind viitorul Europei”

În contextul programului „Conferința privind viitorul Europei”, Pr. Sorin Şelaru, directorul Reprezentanţei Bisericii Ortodoxe Române pe lângă Instituţiile Europene, a declarat că „Biserica Ortodoxă este pregătită să fie prezentă la toate nivelurile, deschisă dialogului, pentru…