Cerc pastoral misionar la Bușteni

Începând cu luna septembrie 2012 s-au deschis cercurile pastorale în Protoieria 3 Capitala. Astfel primul cerc pastoral s-a desfasurat, in perioada 17-18 septembrie 2012, la Centrul Social-Pastoral Sf.Cruce Caraiman, Busteni, după cum ne informează pr. Protoiereu Dinu Pompiliu.

In seara zilei de 17 septembrie 2012 la sala de conferinte a acestui centru social-pastoral Pr. Prof. Tache Stere a sustinut temele Semnificatia misionar-pastorala a Tainei Sf.Maslu si Importanta misionar pastorala a Liturgierului Indreptat, tiparit cu aprobarea Sf. Sinod al Bisericii Ortodoxe Române.

A doua zi la ora 8:00 s-a oficiat Sf. Liturghie dupa care a urmat conferinta cu tema Biserica si tineretul /probleme morale ale tinerilor de azi si solutiile lor din perspectiva crestina sustinuta de Pr. Chirita Adrian .

In continuarea cercului pastoral, sub directa coordonare a Pr. Protopop Dinu Pompiliu, s-a discutat despre Proiectul de Regulament Intern la nivel de protoierii urmand a fi inaintat spre aprobare chiriarhului locului.

Comentarii Facebook


Știri recente