Cerc pastoral-misionar în Parohia „Sălcioara”, județul Buzău

În Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei sunt organizate, în această perioadă, cercurile pastoral-misionare. Înaltpreasfințitul Părinte Epifanie, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei a participat astăzi la întrunirea organizată în Parohia Sălcioara, din județul Buzău. După oficierea Tainei Sfântului Maslu, preoții participanți au dezbătut tema rolului icoanei în formarea duhovnicească a credincioșilor.

„Suntem împreună în această biserică unde un sobor mare de slujitori și mulțime de credincioși din parohie și împrejurimi participă la rugăciuni. Acesta este scopul venirii noastre aici, de a spori rugăciunea la Bunul Dumnezeu pentru noi, pentru cei dragi ai noștri, pentru neam și pentru țară”, a spus Înaltpreasfințitul Părinte Epifanie, după cum informează TRINITAS TV.

În cadrul întâlnirii a fost evidențiată și activitatea pe care părintele paroh din Sălcioara o depune pentru întreținerea bisericii. Cercurile pastoral – misionare se vor întruni în Eparhia Buzăului și Vrancei și după sărbătoarea Sfintelor Paști.

Comentarii Facebook


Știri recente