Cerc pastoral la Lelese

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Gurie, Episcopul Devei și Hunedoarei, duminică, 23 februarie 2014, preoții Cercului Pastoral Teliuc din Protopopiatul Deva, județul Hunedoara, s-au întâlnit în Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Parohia Lelese, după cum ne-a mărturisit Pr. Mircea Mihuleț.

Credincioșii care au pășit în frumoasa biserică din Ținutul Pădurenilor care a găzduit lucrările cercului pastoral, s-au bucurat de săvârșirea Sfintei Taine a Maslului, după care Preacuviosul Părinte Arhimandrit Andrei Coroian, consilier misionar-catehetic al Episcopiei Devei și Hunedoarei, a vorbit credincioșilor despre Înfricoșătoarea Judecată și despre faptul că, în viața unui creștin adevărat, virtuțile trebuie cultivate nu din frică, ci din convingere.

Pr. Petru Costa, Protopopul Devei, fiul al satului Lelese, a mulțumit celor prezenți, emoționat de întâlnirea cu cei care au rămas în locurile natale.

Întâlnirea preoților a continuat cu abordarea unor aspecte curente legate de activitățile pastoral-misionare și administrativ-bisericești specifice zonei.

Comentarii Facebook


Știri recente