Cerc pastoral în Protopopiatul Târgu Neamț

Preoții din Cercul pastoral numărul 5 ‘Cuviosul Onufrie cel Mare’, Protopopiatul Târgu Neamț, care cuprinde parohiile ‘Adormirea Maicii Domnului’ – Vânători, (foto) ‘Tăierea Capului Sfântului Ioan Botezătorul’ – Vânători, Drehuța – Vânători, Agapia, Filioara, Valea Seacă, Săcălușești și Văratec, s-au întrunit duminică, 3 iulie, în parohia Valea Seacă.

Cercul pastoral a debutat cu un Te Deum, la care au participat, alături de preoții care fac parte din acest cerc pastoral, credincioși și consilieri parohiali. Părintele George Măriuța de la parohia Săcălușești a susținut tema ‘Practici necanonice întâlnite în slujba Sfintelor Taine a Botezului și Cununiei’.

‘Au urmat discuții în care preoții prezenți au expus din experiențele pe care le-au trăit, iar credincioșii care au fost de față au pus întrebări și au primit răspunsuri’, a relatat pr. Gheorghe Onofrei, președintele Cercului pastoral nr. 5, informează doxologia.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente

Centrul de Îngrijiri Paliative „Sf. Nectarie” al Arhiepiscopiei Bucureştilor a organizat o sesiune de comunicări științifice

Centrul de Îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie” din cadrul Fundației „Bucuria ajutorului” a Arhiepiscopiei Bucureștilor a organizat sâmbătă o sesiune de comunicări științifice, cuprinsă în proiectul „Academia de Îngriji Paliative”, informează Ziarul Lumina. Evenimentul a avut…