Cerc pastoral în Protopopiatul Hațeg

Membrii cercului pastoral al Protopopiatului Hațeg s-au reunit în biserica din Hobița Grădiștei, în comuna Sarmizegetusa, filie a Parohiei Păucinești, Protopo¬piatul Hațeg, informează Ziarul Lumina, Ediția de Transilvania.

După săvârșirea slujbei Vecerniei, preotul Iuliu Tonca, gazda acestei întâlniri, ¬le-a vorbit celor prezenți despre importanța Sfinților Împărați Constantin și Elena și despre libertatea conferită creștinismului prin Edictul de la Mediolanum din anul 313.

La final, pr. Nicolae Ștefoni, responsabil cu organizarea acestui cerc pastoral, a rostit un alt cuvânt de învățătură, cu referire la timpul mântuirii.

Comentarii Facebook


Știri recente

Patriarhul României la spectacolul „Sf. Nicolae în mijlocul copiilor”: Apărător al dreptei credinţe şi învăţător al iubirii milostive

Patriarhul României a participat luni la ediția a 12-a Spectacolului cultural-artistic „Sfântul Nicolae în mijlocul copiilor” şi a rostit un cuvânt de binecuvântare. Evenimentul a fost organizat de Sectorul învățământ şi activități cu tineretul al…