Cerc Pastoral în Protoieria Ploiești

În duminica Sfintei Maria Egipteanca, ieri 10 aprilie, a avut loc Cercul Pastoral nr.5 al Protoieriei Ploiești, cu tema Taina Sfintei Spovedanii. Spovedania tinerilor. După cum ne informează pr. protopop Mușat Ștefan, în deschiderea lucrărilor, la Parohia Șirna, a fost săvârșită Taina Sfântului Maslu, la care a participat un număr impresionant de credincioși.

Părintele protoiereu Mușat Ștefan a evidențiat, în cuvântul de învățătură rostit, cât de mare este ajutorul și cât de mare este binecuvântarea de care se bucură cei ce cu părere de rău se mărturisesc înaintea lui Dumnezeu și în fața duhovnicului. Totodată, a subliniat care trebuie să fie grija părinților pentru copii încă de la naștere, cât de importantă este rugăciunea părinților pentru copii și cât de benefică este educația acestora în duhul învățăturii lui Hristos.

De asemenea, credincioșilor prezenți la slujbă, le-a fost prezentat programul Pelerinajului de Florii, eveniment care se va desfășura sâmbătă 16 aprilie, începând cu ora 16:00, la biserica Sfântul Gheorghe Vechi – Ploiești, procesiune ce marchează începutul Săptămâni Patimilor Mântuitorului Iisus Hristos.

Comentarii Facebook


Știri recente