Cerc pastoral în Protoieria Câmpina

Preoții din Cercul pastoral-misionar nr. 2 al Protopopiatului Câmpina s-au întrunit săptămâna aceasta, în ziua Lăsatului secului pentru Postul Nașterii Domnului, la biserica Parohiei Poiana Țapului din Bușteni, județul Prahova, pentru a dezbate și medita asu-pra însemnătății postului și a înfrânării, informează „Ziarul Lumina”.

După săvârșirea Sfintei Liturghii, la care au participat, pe lângă preoți, cântăreții fiecărei parohii și numeroși credincioși, pr. Mihai Alexandru, de la Parohia Azuga II, a prezentat referatul „Postul sau cunoașterea lui Dum-nezeu prin înfrânare”.

Totodată, s-au analizat problemele curente ale activității pastoral-misionare și administrative cu care se con-fruntă parohiile din Protoieria Câmpina și s-a insistat pe intensificarea catehizării credincioșilor prin alcătuirea de cateheze, în cadrul programului de catehizare susținut de Arhiepiscopia Bucureștilor.

Următoarea întâlnire a preoților din cadrul Cercului pas-toral-misionar 2 Sinaia va avea loc în luna ianuarie 2013, la Parohia Sinaia II, având ca tematică viața și opera Sfinților Împărați Constantin și Elena.

Comentarii Facebook


Știri recente