Cerc pastoral în Parohia Costișa II din Protopopiatul Roznov

În Biserica ‘Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul’ din Parohia Costișa II, Protopopiatul Roznov, a avut loc marți, 31 iulie 2012, un cerc misionar. După cum a relatat părintele paroh Constantin Cornel Iftimia, pentru Ziarul Lumina, Ediția de Moldova, Taina Sfântului Maslu a fost oficiată de un sobor de preoți din cercul misionar Costișa și Podoleni.

La finalul slujbei, preoții slujitori, alături de cei peste 200 de credincioși, s-au rugat pentru revărsarea ploii. Referatul cu tema ‘Îngrijirea bolnavilor, mijloc de pastorație individuală a preotului’ a fost susținut de pr. Gheorghe Dumitrache de la parohia Luncași – Podoleni. ‘Părintele Gheorghe Dumitrache a evidențiat că prin grija acordată bolnavilor, preotul aduce lumina lui Hristos în sufletele părăsite de semeni și uitate de multe ori de apropiați’, a spus pr. paroh Constantin Cornel Iftimia, care a adăugat că parohul de la Luncași i-a îndemnat pe credincioși să se roage mai mult, întrucât ne aflăm în perioada Postului Adormirii Maicii Domnului.

Comentarii Facebook


Știri recente

La noapte trecem la ora de iarnă

România trece oficial la ora de iarnă. În noaptea de 24 spre 25 octombrie, ceasurile se vor da înapoi, ora 04:00 va deveni 03:00. Astfel, 25 octombrie devine cea mai lungă zi din an, cu…