Centrul de zi „Sfânta Ana” din Alba Iulia va oferi ore suplimentare de pregătire pentru elevi

Centrul Social „Sfânta Ana” din Alba Iulia va oferi din acest an, în mod gratuit, ore suplimentare de pregătire pentru elevii înscriși la acest centru.

Începând cu 15 septembrie 2008 elevii de clasa a VIII-a, care au condiții socio-materiale precare, vor putea beneficia în mod gratuit de ore suplimentare de pregătire la disciplinele matematică și limba și literatura română, în vederea îmbunătățirii rezultatelor școlare și pentru facilitarea admiterii in cadrul învățământului preuniversitar. Aceste ore suplimentare vor fi predate în conformitate cu programa școlară actuală de către profesori licențiați în aceste domenii.

Centrul de zi „Sfânta Ana” și-a început activitatea din luna martie 2005 și se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 7-14 ani, proveniți din familii cu situație materială precară, în scopul de a preveni eșecul și abandonul școlar și familial.

Este cel de-al treilea proiect al Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia și al Asociației „Filantropia Ortodoxă” în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia.

Centrul funcționează la parterul Școlii Speciale din Alba Iulia și are un program zilnic, de luni până vineri, între orele 10.00 – 18.00.

Comentarii Facebook


Știri recente