Centrul de servicii sociale „În brațele mamei”, în Basarabia

În cadrul Mitropoliei Basarabiei a fost lansat de către Misiunea socială ‘Diaconia’, cu sprijinul Caritas Viena, Centrul de servicii sociale ‘În brațele mamei’, informează www.diaconia, citat de „Ziarul Lumina”.

Scopul centrului social este protejarea vieții copilului născut și nenăscut prin acordarea următoarelor servicii: asistență materială, asistență spirituală, asistență psihologică (consiliere psihologică, grup de autoajutor) și asistență psiho-socială. Beneficiarele directe ale centrului sunt femeile aflate în fața unei sarcini neprevăzute la care vor să renunțe și mamele cu nou-născuți care intenționează să-și abandoneze copiii. La Centrul ‘În brațele mamei’, activitatea personalului se desfășoară de luni până vineri, în orarul 9:00-17:00, la adresa: sectorul Botanica, str. Decebal 7, în apropierea Bisericii Deportaților,(foto) iar persoanele care vor beneficia de acest sprijin vor fi asistate de către un preot, un psiholog, dar și de asistentul social.

Misiunea socială ‘Diaconia’, organul social al Mitropoliei Basarabiei, activează pe întreg teritoriul Republicii Moldova și are drept scop asistarea persoanelor aflate în nevoie și organizarea activităților sociale la nivel comunitar.

Comentarii Facebook


Știri recente