Centrul catehetic de vară din Arhiepiscopia Alba Iuliei, la final

A avut loc astăzi, 13 septembrie, închiderea oficială a activităților pe 2010 ale Centrului Catehetic de Vară al Parohiei Limba, din comuna Ciugud, din Arhiepiscopia Alba Iuliei, informează TRINITAS TV. Pe parcursul celor trei luni de vară, Centrul a organizat ateliere de pictură pe sticlă, biologie și muzică.

„Este o bucurie a Bisericii faptul că în acești ani, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, sub înaltul patronaj al Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, să vedem că activitatea catehetică începe să înflorească și avem prevăzut în această toamnă inaugurarea altor centre cultural-catehetice ale parohiilor. Tot în aceste centre catehetice se va desfășura alături de proiectul ‘Hristos împărtășit copiilor’ și proiectul ‘Alege Școala !’, dar și proiectul pentru adulți ‘Calea'”, a declarat Pr. Lect. Dr. Jan Nicolae, Inspector cu Cateheza al Arhiepiscopiei Alba Iuliei.

La aceste ateliere au luat parte aproximativ 30 copii de pe raza comunei Ciugud din județul Alba. Copiii au participat, de asemenea, și la catehezele susținute de preotul paroh.

La închiderea Atelierului de vară au participat profesori ai Palatului Copiilor și ai Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia, care s-au ocupat benevol de instruirea copiilor, părinți, dar și oficialități locale și județene.

Comentarii Facebook


Știri recente