Centru de servicii socio-educaționale în Episcopia Severinului și Strehaiei

Episcopia Severinului și Strehaiei, prin Asociația Filantropia Severin anunță deschiderea în curând, în municipiul Drobeta Turnu Severin, a Centrului de servicii socio-educaționale „Sfânta Veronica”, potrivit episcopiaseverinului.ro.

Situat în str. Adrian, nr. 55, centrul oferă mai multe tipuri de servicii: în regim gratuit și contra cost.

Între orele 8-12, Centrul va oferi gratuit servicii de masa și activități educaționale pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani, proveniți din familii nevoiașe.

După amiază, între orele 13-19, Centrul oferă, contra cost, pentru elevii de vârsta școlară mică (clasele 0- a IV-a) o gamă variată de servicii în regim after school: servicii educaționale de pregătire a temelor, terapie logopedica, servicii de învățare/exersare a Limbii engleze, activități de educație non-formala (leadership, lucru în echipa, voluntariat, dezvoltare personală), servicii de consiliere psiho-pedagogică, posibilitatea de a servi masa după activitățile de la școală, activități sportive și artistice și (opțional) transportul de la școală la locația privată e instituției.

Informații suplimentare la sediul Episcopiei Severinului și Strehaiei din strada I. Ghe. Bibicescu, nr, 6, Sectorul Social, tel. 0788-258919.

Comentarii Facebook


Știri recente