Centru de consiliere pentru tineri în Arhiepiscopia Sibiului

Arhiepiscopia Sibiului este alături de persoanele aflate în dificultate. În municipiul Sibiu funcționează un Centru de consiliere pentru tinerii ce părăsesc sau se pregătesc să părăsească sistemul de stat.

Mai multe informații a oferit pentru TRINITAS TV, părintele consilier Ciprian Creangă, din cadrul Sectorului social-filantropic al Arhiepiscopiei Sibiului: „Este un Centru în care li se oferă consiliere socio-profesională, consiliere psihologică. Se caută practic locuri de muncă, se facilitează legătura dintre angajator și beneficiarii noștri. Este un Centru care oferă suport în societatea în care trăiesc ei. Astfel încât, conform realității pe care ei o trăiesc după vârsta de 18 ani, părăsesc sistemul de stat și vin în Centrul nostru și beneficiază de suport în această viață”.

Până în prezent, de serviciile Centrului au beneficiat peste 70 de tineri. Centrul de consiliere pentru tinerii ce părăsesc sau se pregătesc să părăsească sistemul de stat din Sibiu a fost înființat în anul 2008.

Comentarii Facebook


Știri recente