Cărți poștale și icoane cu pictura părintelui Arsenie Boca

La Editura Episcopiei Giurgiului, cu binecuvântarea Preasfințitului Ambrozie, Episcopul Giurgiului, a fost editat un set de cărți poștale, precum și un set de icoane cu pictura părintelui Arsenie Boca realizată la biserica din localitatea Drăgănescu, care, pe 29 septembrie 2012, va fi resfințită de către un sobor de ierarhi membri ai Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, informează episcopiagiurgiului.ro.

Toate fondurile rezultate din vânzarea acestora vor fi destinate susținerii lucrărilor de construcție a Centrului pastoral-misionar ‘Arsenie Boca’ și a Casei memoriale ‘Arsenie Boca’. Credincioșii le pot procura de la magazinul de obiecte bisericești al Episcopiei Giurgiului, precum și de la pangarele mănăstirilor și schiturilor din eparhie.

De asemenea, pentru comenzi, doritorii se pot adresa magazinului de obiecte bisericești din șos. București nr. 12, municipiul Giurgiu, sau la tel: 0246.214.079. Cei care vor să sprijine ridicarea Centrului pastoral-misionar ‘Arsenie Boca’ și a Casei memoriale ‘Arsenie Boca’ o pot face în contul: RO14RNCB0148009659100002, deschis la BCR, Sucursala Mihăilești; titular cont Parohia Drăgănescu, CUI 14336745.

Comentarii Facebook


Știri recente