Cartea „Omilii la săracul Lazăr. Despre soartă și providență. Despre rugăciune. Despre viețuirea după Dumnezeu” ne oferă înțelegerea pe deplin a viețuirii după Dumnezeu

În cartea care cuprinde „Omilii la săracul Lazăr. Despre soartă și providență. Despre rugăciune. Despre viețuirea după Dumnezeu”, tipărită la Editura Institutului Biblic și de Misiune Ortodoxă, Sfântul Ioan Gură de Aur ne reamintește cum să ne trăim credința. Nu trebuie să ne amăgim cu închipuita evlavie, dar trebuie să știm cum să viețuim ca să fim bineplăcuți lui Dumnezeu.

Cuvintele Arhiepiscopului Constantinopolului au mereu un răsunet deosebit pentru omul acestui veac, care, copleșit de mulțimea cărților cu care este îmbiat la tot pasul, nu mai pare să fie interesat de caracterul duhovnicesc, sau cel puțin moral, al acestora. Cu atât mai puțin se preocupă omul de astăzi, de împlinirea trebuinței de a citi scrieri bisericești de zidire sufletească. De aceea, cele pe care cititorii le vor găsi în această carte, dovedesc caracterul neîntrecut de propovăduitor al Evangheliei Mântuitorului Hristos al Sfântului Ioan Gură de Aur, dar și înțelegerea pe deplin a viețuirii după Dumnezeu.

Volumul poate fi achiziționat, la prețul de 20 lei și 40 de bani, de la magazinele de carte bisericească și de la pangarele Bisericilor și Mănăstirilor din Patriarhia Română.

Comentarii Facebook


Știri recente