Cardinalul Christoph Schoenborn – Arhiepiscop al Vienei si Primat al Bisericii Catolice din Austria se afla in vizita la Iasi.

Excelenta Sa Cardinalul Christoph Schoenborn – Arhiepiscop al Vienei si Primat al Bisericii Catolice din Austria a vizitat in aceasta dimineata Centrul Cultural German din Iasi, dupa care a facut o vizita la Institutul Teologic Romano-Catolic ‘Sfantul Iosif’ din Iasi unde a avut o intalnire cu conducerea institutiei si cu studentii.

La orele 12.00, Cardinalul Schoenborn a sustinut o Conferinta la Institutul Teologic Romano-Catolic din Iasi, dupa care a participat la un moment de Rugaciune.

In dupa-amiaza acestei zile, Cardinalul Christoph Schoneborn se va deplasa la Chisinau, unde va participa la o Liturghie oficiata cu prilejul aniversarii a 10 a de functionare a Asociatiei ‘Caritas’ din Republica Moldova.

Maine, 13 mai 2005, Eminenta Sa Cardinalul Schoenborn va participa la Sfintirea locului si la punerea pietrei de temelie a unei Case sociale pentru batranii fara adapost din localitatea Stauceni. Apoi, Excelenta Sa va vizita Proiectul ‘Concordia’ din localitatea Parata de langa Chisinau, proiect ce vizeaza ajutorarea copiilor strazii.

Comentarii Facebook


Știri recente