Capela Așezământului Filantropic „Sfântul Vasile cel Mare” din Galați și-a sărbătorit ieri hramul

Capela Așezământului Filantropic „Sfântul Vasile cel Mare” din Galați și-a sărbătorit ieri, 14 octombrie 2009, cel de-al doilea hram. Cu acest prilej, copiii din cadrul Centrului, personalul și maicile de la Mănăstirea care funcționează în incinta Așezământului, au participat la Sfânta Liturghie. La final au fost pomeniți ctitorii și binefăcătorii instituției, informează TRINITAS TV.

Tot cu prilejul hramului, marți seară, credincioșii prezenți la slujba privegherii și copiii s-au putut închina la racla în care se află veșmântul Sfintei Cuvioase Parascheva, adusă de la Catedrala Arhiepiscopală a Dunării de Jos.

Așezământul filantropic „Sfântul Vasile cel Mare” al Arhiepiscopiei Dunării de Jos are în îngrijire 26 de copii cu vârste cuprinse între 10 și 20 de ani.

Comentarii Facebook


Știri recente

Mesajul Patriarhului Daniel la Adunarea festivă „Centenarul Constituției României Întregite” (Text integral)

Patriarhul Daniel a participat luni la Adunarea festivă „Centenarul Constituției României Întregite (1923-2023)”, eveniment organizat de Curtea Constituţională a României, luni, la Palatul Parlamentului. În cuvântul adresat cu această ocazie, Preafericirea Sa a amintit importanța…