Campanie de Prevenire a Traficului de Fiinte Umane in judetul Dolj

Astazi, incepand cu orele 09.00, in Sala de Festivitati a Centrului Eparhial al Arhiepiscopiei Craiovei va avea loc debutul Campaniei de Prevenire a Traficului de Fiinte Umane in judetul Dolj, campanie ce se va desfasura in cadrul Seminarului de Formare cu tema ‘Prevenirea traficului de persoane’.

Campania de Prevenire a Traficului de Fiinte Umane se desfasoara ca parte componenta a Programului National de Prevenire a Traficului de Persoane initiat de Institutul de Cercetari si Prevenire a Criminalitatii, Asociatia Ecumenica a Bisericilor din Romania, Parteneriatul pentru Schimbare si UNICEF – Romania.

In judetul Dolj, Programului National de Prevenire a Traficului de Persoane este implementat de Arhiepiscopia Craiovei, Inspectoratul Judetean de Politie Dolj si Fundatia ‘Sanse egale pentru fiecare’, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean – Dolj.

Seminarul care deschide Campania de Prevenire a Traficului de Fiinte Umane in judetul Dolj isi propune instruirea in domeniul prevenirii traficului de persoane a unor voluntari care vor disemina informatia cu privire la acest fenomen in unitatile de invatamant preuniversitar din judetul Dolj.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopul Oradiei a primit vizita Principelui Radu

Episcopul Sofronie al Oradiei a primit săptămâna trecută vizita Alteței Sale Regale, Principele Radu al României. Întâlnirea a avut loc vineri după-amiază la Catedrala Episcopală „Învierea Domnului” din Oradea. Cu ocazia acestei vizite, Episcopul Oradiei…