Campanie de informare-prevenție la Bacău

Centrul pentru consiliere, recuperare și reabilitare a persoanelor dependente de alcool și alte droguri ‘Izvorul Tămăduirii’, din cadrul Fundației ‘Episcop Melchisedec’ – filiala Bacău a Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, a derulat miercuri, 20 iunie, la Liceul ‘Anghel Saligny’ – Bacău, prima etapă a proiectului ‘Alege independent!’, informează „Ziarul Lumina”.

Proiectul a fost primit cu interes și deschidere atât de conducerea liceului, dar mai ales de elevi, sesiunea de informare-prevenție fiind susținută de pr. Liviu Burlacu, consilier adicție în cadrul Centrului ‘Izvorul Tămăduirii’, și de pr. prof. Ionuț Căsaneanu.

‘Expunerea s-a realizat cu ajutorul materialelor video, în cadrul activităților adresându-se întrebări și oferindu-se răspunsuri pe tema acestei problematici cu care se confruntă tot mai frecvent comunitatea băcăuană’, a spus pr. Liviu Burlacu.

Proiectul ‘Alege independent’ este susținut de echipa Centrului ‘Izvorul Tămăduirii’ Bacău, cu binecuvântarea Preasfințitului Ioachim Băcăuanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, și este cofinanțat de Primăria Bacău și de Fundația ‘Episcop Melchisedec’ filiala Bacău.

Comentarii Facebook


Știri recente