Campanie de informare-prevenție la Bacău

Centrul pentru consiliere, recuperare și reabilitare a persoanelor dependente de alcool și alte droguri ‘Izvorul Tămăduirii’, din cadrul Fundației ‘Episcop Melchisedec’ – filiala Bacău a Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, a derulat miercuri, 20 iunie, la Liceul ‘Anghel Saligny’ – Bacău, prima etapă a proiectului ‘Alege independent!’, informează „Ziarul Lumina”.

Proiectul a fost primit cu interes și deschidere atât de conducerea liceului, dar mai ales de elevi, sesiunea de informare-prevenție fiind susținută de pr. Liviu Burlacu, consilier adicție în cadrul Centrului ‘Izvorul Tămăduirii’, și de pr. prof. Ionuț Căsaneanu.

‘Expunerea s-a realizat cu ajutorul materialelor video, în cadrul activităților adresându-se întrebări și oferindu-se răspunsuri pe tema acestei problematici cu care se confruntă tot mai frecvent comunitatea băcăuană’, a spus pr. Liviu Burlacu.

Proiectul ‘Alege independent’ este susținut de echipa Centrului ‘Izvorul Tămăduirii’ Bacău, cu binecuvântarea Preasfințitului Ioachim Băcăuanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, și este cofinanțat de Primăria Bacău și de Fundația ‘Episcop Melchisedec’ filiala Bacău.

Comentarii Facebook


Știri recente

Mănăstirea Mușinoaele are un nou stareţ

Ieromonahul Sofronie Nechita este noul stareţ al Mănăstirii Mușinoaele din Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei. Părintele a fost prezentat obştii duminică de Înaltpreasfinţitul Părinte Ciprian, care şi-a exprimat convingerea că noul stareţ va continua cu aceeași…