Campania „Un mărțișor pentru suflet” demarată în Arhiepiscopia Romanului și Bacăului

Copiii aflați în îngrijirea Centrului de zi „Sfântul Ioan Botezătorul” de pe lângă Școala nr. 8, din Bacău, vor expune spre vânzare câteva sute de mărțișoare în două hipermarketuri din municipiu.

Acțiunea are loc în cadrul campaniei „Un mărțișor pentru suflet”, care se derulează de astăzi, 26 februarie, până pe 8 martie prin Sectorul social-filantropic și misionar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului. Fondurile astfel obținute vor fi utilizate pentru sprijinirea activității Centrului de zi.

Mai multe detalii a oferit părintele Constantin Gherasim, inspector pe probleme de tineret și mass-media al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului: „Este vorba, pentru cei care vor intra în aceste magazine, de o campanie ce continuă și în acest an, campanie inițiată împreună cu Fundația «Episcop Melchisedec» de ajutorare a copiilor cu situație materială precară. Copiii aceștia servesc masa de zi și urmează cursurile «Școală după școală» la Centrul de zi «Sfântul Ioan Botezătorul» din Bacău. De altfel, toți credincioșii care vor să susțină proiectele acestei Fundații și ale Biroului de Asistență Socială și Filantropie al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, printre care menționăm și Centrul de Recuperare neuro – motorie «Sfântul Vasile cel Mare» și Cantina Socială «Masa Bucuriei», o pot face la sediul Fundației, din strada 9 mai nr.48 din municipiul Bacău, în fiecare zi a săptămânii de luni până vineri”, informează Radio TRINITAS.

Comentarii Facebook


Știri recente