Campania Un mărțișor de suflet la final

La Penitenciarul de Minori și Tineri Craiova a avut loc astăzi, 7 martie, festivitatea de încheiere a campaniei umanitare Un mărțișor de suflet, informează Radio Trinitas. La eveniment au participat reprezentanții instituțiilor partenere – Fundația Cuvântul care Zidește a Mitropoliei Olteniei și Inspectoratul școlar Județean Dolj, directori, profesori de religie și elevi din instituțiile de învățământ craiovene în care s-a derulat campania.

Festivitatea a finalizat o acțiune derulată timp de aproape o lună de zile, acțiune în cadrul căreia tinerii deținuți au confecționat peste 3000 de mărțișoare în atelierele ocupaționale proprii pe care apoi le-au distribuit în unitățile școlare din județul Dolj cu sprijinul profesorilor de religie, după cum a relatat corespondentul Radio TRINITAS, Gheorghe Cioiu. Fondurile vor fi donate unei tinere care a suferit un grav accident de circulației, amputându-i-se un picior și care are nevoie de o proteză.

Potrivit organizatorilor, principalul scop al campaniei îl reprezintă sensibilizarea copiilor și tinerilor față de suferințele semenilor lor și dezvoltarea spiritului de întrajutorare.

Comentarii Facebook


Știri recente