Campania filantropică „Un mărțișor de suflet” se va desfășura în Mitropolia Olteniei

Fundația „Cuvântul care zidește”, patronată de Mitropolia Olteniei, organizează în parteneriat cu Penitenciarul pentru minori și tineri din Craiova și Inspectoratul Județean Dolj, o campanie de strângere de fonduri pentru copiii aflați în suferință.

Acțiunea, intitulată „Un mărțișor de suflet”, este destinată și ajutorării copiilor victime ale cutremurului din Haiti, informează corespondentul Radio TRINITAS, Gheorghe Cioiu: „Deținuții penitenciarului pentru minori și tineri au realizat deja peste 2000 de mărțișoare artizanale, realizate în atelierele ocupaționale proprii cu sprijinul financiar oferit de Fundația «Cuvântul care zidește». Aceste mărțișoare urmează să fie valorificate, iar banii vor fi destinați în părți egale copiilor victime ale cutremurului din Haiti, cât și pentru susținerea altor copii aflați în suferință. Să mai spunem că în această acțiune se vor implica activ și profesorii de religie, care vor promova această campanie în unitățile de învățământ din județul Dolj. Campania se va încheia săptămâna viitoare printr-o manifestare organizată la sediul Inspectoratul Județean Dolj, în cadrul căreia se va evalua întreaga activitate și se va vernisa expoziția lucrărilor realizate în atelierele de pictură ale Penitenciarului de minori și tineri din Craiova”.

Comentarii Facebook


Știri recente

Părintele Sofian Boghiu a fost comemorat la Biblioteca Sfântului Sinod: Evocări, mărturii şi lansare de carte

Părintele Arhimandrit Sofian Boghiu a fost comemorat miercuri la Biblioteca Sfântului Sinod, aflată în incinta Mănăstirii Antim din Bucureşti. Mărturii&evocări Evenimentul s‑a desfășurat în Sala „Conon Arămescu‑Donici” a Biblioteca Sfântului Sinod și a reunit ierarhi, clerici…