Campania Descoperă omul potrivit la locul potrivit derulată de Asociația Vasiliada a Mitropoliei Olteniei

Asociația Vasiliada, patronată de Mitropolia Olteniei, derulează, luna aceasta, în parteneriat cu Institutul pentru Politici Sociale, campania Descoperă omul potrivit la locul potrivit.

Acțiunea face parte dintr-un proiect care militează pentru egalitatea de șanse pe piața muncii a persoanelor cu dizabilități.

„Campania se desfășoară în județul Dolj în perioada iunie – august 2011 și urmărește promovarea și diseminarea de informații în cadrul potențialilor angajatori în ceea ce privește dezvoltarea unor noi locuri de muncă protejate în interprinderi; promovarea diferitelor forme alternative și flexibile a persoanelor cu disabilități și promovarea modalităților prin care poate fi dezvoltată capacitatea de ocupare a persoanelor cu disabilități, care din cauza deficiențelor lor ar putea avea dificultăți în adaptarea la organizarea tradițională a muncii”, a precizat Sorina Stăiculescu, coordonator relații publice în cadrul Asociației Vasiliada, după cum ne informează Radio TRINITAS.

Comentarii Facebook


Știri recente

Factbox: Ortodoxia Românească în Ungaria

Cu ocazia Zilei Ungariei (23 Octombrie), prezentăm principalele date despre românii ortodocși din această țară. Românii din Ungaria se împart în două principale categorii: comunitatea istorică românească a românilor care, după trasarea graniţelor actuale, au…