Calendarul creștin-ortodox/2010 poate fi găsit la parohiile și mănăstirile din Arhiepiscopia Bucureștilor

Arhiepiscopia Bucureștilor a tipărit la Tipografia Institutului Biblic și de Misiune Ortodoxă Calendarul creștin-ortodox pe anul 2010, tip foaie. În contextul anului aniversar dedicat Crezului Ortodox și Autocefaliei Românești, a fost aleasă icoana Sfintei Treimi, iar textul calendarului tipărit este cel oficial, aprobat de către Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române.

Ca notă distinctă Calendarul conține Sigla oficială a Mitropoliei Munteniei și Dobrogei, sărbătorile Sfinților Români sunt imprimate cu albastru, iar hârtia folosită pentru tipărire este dublu-cretată lucioasă de 90 gr./mp, informează Sectorul cultural și mass-media al Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Toate drepturile de autor sunt rezervate Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Calendarul creștin-ortodox poate fi achiziționat la prețul de 4 lei /exemplar (preț scris pe Calendar) de la magazinele bisericești ale Arhiepiscopiei Bucureștilor, precum și de la pangarele tuturor bisericilor din Eparhia noastră.

Menționăm faptul că sumele obținute din vânzarea calendarelor vor fi folosite pentru derularea proiectelor social-filantropice desfășurate de către Centrul Eparhial, precum și pentru activitățile pastoral-misionare, social-filantropice și culturale ale parohiilor din cuprinsul Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Comentarii Facebook


Știri recente