Calendarul creștin-ortodox 2013 – format tip de birou

Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Bucureștilor ne informează:

Arhiepiscopia Bucureștilor și Patriarhia Română au publicat Calendarul creștin-ortodox 2013, format tip de birou cu picior, la Tipografia Cărților Bisericești a Institutului Biblic și de Misiune Ortodoxă.

Calendarul bisericesc de birou cuprinde calendaristica pentru anul 2013 și icoana Sfinților Împărați Constantin și Elena, reproducere după icoana hramului Catedralei Patriarhale din București, deoarece anul viitor este dedicat omagierii celor doi sfinți; calendarul este realizat într-o manieră practică, într-un format mic și deosebit de accesibil, fiind destinat uzului zilnic la birou.

Calendarul bisericesc prezintă macheta Catedralei Mântuirii Neamului și chemarea adresată tuturor credincioșilor de a se număra printre ctitorii acesteia, oferind cu bucurie darul lor prin virament bancar, donație on-line și prin SMS.

Calendarele pot fi achiziționate de la pangarele bisericilor din Arhiepiscopia Bucureștilor, de la librăriile și magazinele de cărți și obiecte bisericești ale Patriarhiei Române și ale Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Comentarii Facebook


Știri recente