Burse de studiu oferite de Fundația „Mitropolitul Bartolomeu”

Numele beneficiarilor burselor de studiu oferite de Fundația „Mitropolitul Bartolomeu” vor fi cunoscute săptămâna viitoare. Termenul de 15 octombrie a fost amânat datorită numărului mare de dosare care trebuie analizate. Asta în condițiile în care mai bine de 130 de elevi, studenți, masteranzi și doctoranzi și-au depus documentația pentru a beneficia de sprijin financiar pentru continuarea studiilor. Dintre aceștia, doar 48 vor beneficia de burse.

Mai multe informații despre modul cum vor fi repartizate bursele a oferit pentru Radio TRINITAS, părintele Bogdan Ivanov, administratorul Fundației „Mitropolitul Bartolomeu”: „Două sunt de cercetare pentru doctoranzi, 8 pentru masteranzi, tot pentru cercetare, 20 de burse pentru studenți și practic 18 burse pentru elevii de liceu. Toți care și-au depus dosarele se înscriu și în criteriile sociale și nivelul venitului minim pe care l-am solicitat”.

Spre deosebire de anul trecut, cei mai mulți solicitanți studiază în ciclul liceal. Reprezentanții Fundației se așteaptă ca de această dată să fie acordate toate bursele disponibile, având în vedere că anul trecut numărul beneficiarilor nu a fost completat din cauza neîndeplinirii criteriilor.

Comentarii Facebook


Știri recente