Bursa Locurilor de Muncă pentru Persoane cu Dizabilități

Asociația Filantropia Ortodoxă Alba Iulia în parteneriat cu Serviciul Public de Asistență Socială din subordinea Consiliului Local Alba Iulia a organizat joi, 29 octombrie 2009, de la ora 10.00, la sediul Direcției Programe (Str. Bucovinei nr.6), Bursa Locurilor de Muncă pentru persoanele cu dizabilități din județul Alba. Evenimentul a fost organizat în cadrul proiectului Centru Pilot pentru Persoane cu Dizabilități Alba, proiect susținut de Uniunea Europeană și Guvernul României prin Programul Phare 2006 – CES – Servicii Sociale, în cadrul unui parteneriat între Serviciul Public de Asistență Socială din subordinea Consiliului Local Alba Iulia, Asociația Filantropia Ortodoxă Alba Iulia și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba.

Bursa Locurilor de Muncă se adresează atât celor 80 de absolvenți ai cursurilor de masaj somatic/reflexoterapie și de inițiere introducere, prelucrare și validare date, cât și altor persoane ce au beneficiat de serviciile de consiliere profesională oferite în cadrul Centrului.

Scopul acestui târg este de a pune față în față cererea și oferta de locuri de muncă din județul Alba pentru persoanele cu dizabilități. Tot în cadrul acestui târg, firmele participante vor fi informate cu privire la facilitățile oferite de lege la angajarea acestor persoane, precum și alte avantaje ce pot fi importante pentru orice firmă care își dorește dezvoltarea resurselor umane.

În plus, beneficiarii care participă la această bursă vor descoperi noi oportunități în diverse sectoare ale muncii și vor afla unde și ce calificări trebuie să obțină pentru a putea accesa anumite posturi.

Comentarii Facebook


Știri recente