Bucurie pentru vârstnici în preajma sărbătorilor pascale

Mai mulți bătrâni imobilizați la pat din Craiova au primit joi, 12 aprilie 2012, vizita Înalt Preasfințitului Irineu, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei, care le-a dăruit pachete cu alimente și le-a vorbit despre bucuria întâmpinării Sfintele Sărbători de Paști, după cum ne informează Gheorghe Cioiu.

„Astăzi, în Joia Sfântă, când Mântuitorul Iisus Hristos a spălat picioarele ucenicilor și a slujit celor care sunt în necazuri și nevoi, și noi am gândit că este foarte important ca cei care sunt la pat, care nu au pe nimeni și suferă de boli și singurătate, să fie mângâiați de prezența noastră. Vrem prin aceasta să arătăm că dragostea noastră, oricât ar fi de slabă și neputincioasă, e necesar să fie dirijată spre semenii noștri care au ajuns la adânci bătrâneți si sunt în neputințe, în boli și suferințe”, a precizat Înalt Preasfințitul Părinte Mitropolit Irineu.

Printre cei cărora Mitropolitul Olteniei le-a călcat pragul s-a numărat și Sinclitica Percec, de 92 de ani. „Nu-mi vine să cred ce surpriză mi-ați făcut. Să vă dăruiască Dumnezeu tuturor sănătate, vă mulțumesc pentru aceste daruri”, i-a spus bătrâna Înalt Preasfințitului Irineu.

Comentarii Facebook


Știri recente