Bucurie duhovnicească pentru credincioșii din Baia Sprie

Astăzi, 14 martie, a fost prilej de bucurie duhovnicească pentru credincioșii din Parohia „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din orașul Baia Sprie. Preasfințitul Părinte Iustin Sigheteanul, Arhiereu Vicar al Episcopiei Maramureșului și Sătmarului, a binecuvântat lucrările de construire a altarului de vară din curtea Bisericii. Preasfinția Sa a oficiat Sfânta Liturghie înconjurat de un sobor de preoți și diaconi.

Mai multe informații a oferit pentru TRINITAS TV, părintele Adrian Paul, parohul Bisericii „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din orașul Baia Sprie: „Se cuvine în primul și în primul rând să dăm slavă lui Dumnezeu pentru această zi binecuvântată de primăvară, în ciuda vremii care nu este tocmai favorabilă, dar e caldă în sufletele noastre prin prezența Preasfințitul Părinte Iustin Sigheteanul”.

Alte detalii aflăm de la Preasfinția sa: „Credincioșii sunt legați de Biserică, de aceea vin în număr foarte mare, drept aceea părinții slujitori s-au hotărât să extindă Biserica și în viitor să construiască un altar de vară în fața Bisericii”.

Biserica „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Baia Sprie a fost construită între anii 1998-2000.

Comentarii Facebook


Știri recente

Arhiepiscopia Bucureștilor va organiza spectacolul „Sfântul Nicolae în mijlocul copiilor”

Sectorul Învățământ și activități cu tineretul al Arhiepiscopiei Bucureştilor, va organiza Spectacolul cultural-artistic „Sfântul Nicolae în mijlocul copiilor”, luni, 5 decembrie. Evenimentul va avea loc în Aula Magna Teoctist Patriarhul a Palatului Patriarhiei, începând cu ora 17:00.…