Bucurie duhovnicească la Avrig, Sibiu

La Avrig, a treia zi de Paști a adus și prezența în mijlocul credincioșilor, a Înaltpreasfințitului Părinte Laurențiu, Mitropolitul Ardealului. Înaltpreasfinția Sa a săvârșit Sfânta Liturghie în noua biserică Adormirea Maicii Domnului din orașul sibian, un lăcaș aflat, în prezent, în lucrări avansate de finisare.

„I-am binecuvântat pe credincioși rugându-ne împreună ca Dumnezeu să ne ajute să putem încheia cât mai repede înfrumusețarea acestei biserici care are dimensiune de catedrală. S-a pornit pictura, altarul este deja terminat și cupola centrală. Biserica a fost deja sfințită și o să binecuvântăm și pictura. Dumnezeu să binecuvinteze lucrarea preoților slujitori de aici și să putem continua și lucrarea de construire a unei bisericuțe pe Valea Avrigului”, a spus Înaltpreasfinția Sa după cum ne informează Radio TRINITAS.

După slujbă a fost lansat numărul 6 al revistei Centrului cultural-misionar Gheorghe Lazăr din localitate, numită Avrigul din noi, în lumina credinței, informează TRINTAS TV.

Tot în cadrul Sfintei Liturghii, copiii de la școala „Gheorghe Lazăr” din oraș au susținut un scurt moment artistic, au recitat poezii și au intonat cântări specifice sărbătorii Învierii Domnului.

Comentarii Facebook


Știri recente

Pr. Ionuț Tutea: A fi alături de vârstnici nu este doar o obligație, ci un mod de a ne desăvârși existența în comunitate

Părintele Ionuț Tutea, consilier eparhial la Sectorul Social-Filantropic și Misionar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a fost sâmbătă invitatul online al Asociației Femeilor Ortodoxe din Mitropolia celor două Americi (AROLA). Coordonatorul activității filantropice din eparhia Bucureștilor a…