Bucurie duhovnicească în Episcopia Maramureșului și Sătmarului

Înaltpreasfințitul Părinte Andrei Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului a efectuat Marți, 27 noiembrie 2012, o vizită canonică în Episcopia Maramureșului și Sătmarului, după cum ne informează Radio Renașterea.

Înaltpreasfințitul Părinte Andrei a vzitat la Mănăstirea „Sfânta Ana” Rohia, unde a fost întâmpinat de către Arhim. Macarie Motogna – egumenul mănăstirii.

Ulterior ierarhul a vizitat biserica nouă a mănăstirii, analizând stadiul lucrărilor de pictură a bisericii precum și lucrările la Centrul monahal-cultural N. Steinhardt.

Înaltpreasfinția Sa a fost primit apoi de către Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Justinian al Maramureșului și Sătmarului la reședința de la Mănăstirea Rohia.

IPS Părinte Mitropolit l-a felicitat și i-a urat ani mulți cu sănătate Părintelui Arhim. Serafim Man, care în 27 noiembrie a împlinit 77 de ani de viață.

Vizita canonică a continuat la Centrul eparhial unde ÎPS Arhiepiscop și Mitropolit Andrei a avut o întâlnire cu PS Iustin, arhiereu vicar al Episcopiei Maramureșului și Sătmarului și cu președintele Consiliului Județean Maramureș. Însoțit de PS Iustin, ÎPS Părinte Andrei a vizitat ulterior șantierul noii catedrale episcopale.

Vizita canonică a mitropolitului Clujului în Episcopia Maramureșului și Sătmarului s-a încheiat marți seara la Mănăstirea de la Oarța de sus.

Comentarii Facebook


Știri recente