„Bucuria Pelerinului”

Pe toată durata sărbătorilor dedicate ocrotitorului Bucureștilor, Pangarul Catedralei patriarhale „Bucuria Pelerinului” va fi deschis non stop. Credincioșii vor putea achiziționa de aici cărți cu conținut teologic, iconițe, cruciulițe, tămâie, lumânări, candele și alte obiecte bisericești, informează TRINITAS TV. De asemenea, în Parcul Unirii din Capitală vor fi comercializate în permanență obiecte bisericești.

„Arhiepiscopia Bucureștilor a încheiat un protocol cu Primăria Capitalei și vom putea desfășura activități economice de vânzare a produselor religioase în Parcul Unirii. Arhiepiscopia Bucureștilor s-a pregătit cu obiecte, cărți și veșminte pentru a veni în întâmpinarea credincioșilor, dar alături de noi vor veni și alte eparhii, mitropolii, mănăstiri, parohii și simple societăți care vor vinde aceste produse pentru a veni în ajutorul credincioșilor care doresc să le cumpere”, a spus Arhid. Ioachim Bejenariu, Șef Serviciu Colportaj – Arhiepiscopia Bucureștilor.

Pelerinii care stau la rând pentru a se închina la Cinstitul Lemn al Sfintei Cruci și la Sfintele Moaște pot achiziționa obiecte bisericești și de la studenții de la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” din București.

Cei 40 de studenți se vor afla în mai multe locuri din zona Dealului Patriarhiei pentru a veni în ajutorul pelerinilor pe toată durata hramului.

Comentarii Facebook


Știri recente

Preasfinţitul Părinte Sebastian aniversează primirea hirotoniei în Arhiereu şi întronizarea ca Episcop al Slatinei şi Romanaţilor

Preasfinţitul Părinte Sebastian aniversează sâmbătă primirea hirotoniei în Arhiereu şi întronizarea ca Episcop al Slatinei.  Patriarhul Daniel i-a transmis PS Sebastian un mesaj de felicitare. Preasfinţitul Părinte Sebastian s-a născut în 5 noiembrie 1966, în…