„Bucuria de a fi creștin” în Protopopiatul Ilfov Nord

82 de elevi din Protopopiatul Ilfov Nord au îmbrăcat astăzi, 25 aprilie 2013, straie populare și și-au mărturisit credința. Copiii au participat la etapa pe protopopiat a concursului „Bucuria de a fi creștin”, care s-a desfășurat în Biserica „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din orașul Otopeni, potrivit TRINITAS TV.

La concurs au participat copii din 28 de parohii. Toți copiii vor primii diplome de participare, iar din partea Protopopiatului premiile pentru copii câștigători vor consta în Biblii, DVD-uri, diplome și icoane, după cum a precizat părintele Protopop Ciprian Burcea

Concursul, organizat de Sectorul teologic-educațional al Patriarhiei Române cu prilejul anului omagial al Sfinților Împărați Constantin și Elena, s-a desfășurat pe trei secțiuni. Protopopiatul Ilfov Nord va fi reprezentat la etapa pe Arhiepiscopia Bucureștilor a concursului de trei elevi.

Etapa pe eparhie a concursului „Bucuria de a fi creștin” se va desfășura în perioada 6-12 mai. Câștigătorii vor fi premiați la Patriarhie, la praznicul Sfinților Împărați.

Comentarii Facebook


Știri recente