Bucureștenii pot asculta Radio Trinitas pe o nouă frecvență

Din 20 iulie, Radio Trinitas, postul de radio al Patriarhiei Române, emite pe o nouă frecvență în și din București: 88,5 Mhz.

‘Efortul achiziționării unei noi frecvențe pe Capitală face parte din strategia de îmbunătățire continuă a calității recepției programelor noastre radiofonice. Acest lucru era necesar deoarece în București nu era o recepție tocmai bună pe frecvența 95,3 Mhz, pentru că emiteam de pe vârful Coștila și în multe părți din București Radio Trinitas nu putea fi ascultat, motiv pentru care Preafericitul Părinte Patriarh Daniel ne-a îndemnat să căutăm o nouă frecvență pentru București. Astfel, am avut șansa că, la 1 iulie 2011, Radio Deutsche Welle și-a închis redacția din București și a cedat licența audio-vizuală Patriarhiei Române’, a declarat pentru Ziarul Lumina, Ciprian Olinici, directorul Radio Trinitas. În curând, Radio Trinitas va emite în țară și pe alte frecvențe.

Comentarii Facebook


Știri recente

Factbox: Ortodoxia Românească în Ungaria

Cu ocazia Zilei Ungariei (23 Octombrie), prezentăm principalele date despre românii ortodocși din această țară. Românii din Ungaria se împart în două principale categorii: comunitatea istorică românească a românilor care, după trasarea graniţelor actuale, au…