Biserica „Sfântul Evanghelist Luca” din Sibiu și-a sărbătorit hramul

Zeci de credincioși sibieni au participat astăzi, 18 octombrie, la hramul parohiei „Sfântul Evanghelist Luca” din Sibiu. Sfânta Liturghie a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Laurențiu, Mitropolitul Ardealului, împreună cu un numeros sobor de preoți și diaconi.

Biserica este una dintre cele mai vechi biserici ale românilor din Sibiu, a spus Înaltpreasfințitul Mitropolit Laurențiu, după cum ne informează Radio TRINITAS.

Biserica a fost restaurată în exterior, iar pictura interioară a fost curățată. S-a creat, deja, o tradiție ca, an de an, numeroși credincioși să participe la sărbătorirea ocrotitorului spiritual, a spus părintele Irimie Marga, parohul Bisericii „Sfântul Evanghelist Luca” din Sibiu.

Comentarii Facebook


Știri recente

Pr. Ionuț Tutea: A fi alături de vârstnici nu este doar o obligație, ci un mod de a ne desăvârși existența în comunitate

Părintele Ionuț Tutea, consilier eparhial la Sectorul Social-Filantropic și Misionar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a fost sâmbătă invitatul online al Asociației Femeilor Ortodoxe din Mitropolia celor două Americi (AROLA). Coordonatorul activității filantropice din eparhia Bucureștilor a…