Biserica Ortodoxa si celelate culte din Romania sunt felicitate pentru detasare de lupta politica in Campania Electorala din 2004.

Comisia Parlamentara pentru Arta, Cultura, Culte si Mijloace de Informare felicita Biserica Ortodoxa Romana, precum si celelalte culte, pentru modul exemplar in care s-au detasat in aceasta Campanie Electorala de lupta politica.

‘In acest an electoral, politicienii aflati in competitie, lansand subiecte controversate, au provocat in repetate randuri Biserica majoritara si pe celelalte culte istorice. Felul in care au reactionat marea majoritate a prelatilor a constituit insa un exemplu de verticalitate, de intelepciune si maturitate. In campania electorala, Biserica a dovedit inca o data ca merita sa fie cea mai apreciata institutie din Romania, asa cum o arata toate sondajele din ultimul deceniu si jumatate. Biserica a reusit sa se situeze deasupra jocurilor politice, ocolind cu intelepciune capcanele intinse de politicienii obisnuiti sa se foloseasca de orice ocazie ca sa-si cladeasca imaginea pe sentimentele si credinta cu care romanii inconjoara Biserica noastra nationala. Biserica a dat anul acesta poate cea mai serioasa lectie de corectitudine pe care a primit-o politica romaneasca in ultima vreme.’, se spune intr-un comunicat emis de Comisia Parlamentara pentru Arta, Cultura, Culte si Mijloace de Informare.

Comentarii Facebook


Știri recente