Biserica Greciei si SBIR au oferit gratuit carti religioase

Biserica Greciei a oferit prin Societatea Biblica Interconfesionala din Romania (SBIR), biblii si carti religioase in mod gratuit, catre anumite centre din Arhiepiscopia Iasilor si anume:

-penitenciare

-azile de batrani

-centre de plasament

Aceste carti vor fi distribuite luna aceasta incepand de vineri, 23 ianuarie 2004, si amintim ca sunt peste 1000 de carti dupa cum urmeaza:

-250 de Biblii tiparite cu aprobarea Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane

-450 de Psaltiri

-250 de Biblii ilustrate pentru copii si alte carti cum ar fi: Mica biblie, Noul Testament.

Mai multe amanunte ne-a oferit P.C. Diac. Bogdan Butuc, inspector pentru activitati sociale in cadrul Sectorului de Asistenta Sociala Diaconia al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei: ‘Ne aflam la a doua colaborare cu Societatea Biblica Interconfesionala din Romania, care are ca obiect de activitate distribuirea de Biblii si material biblic, in mod gratuit, Bisericii Ortodoxe Romane, precum si altor culte. La acest al doilea program se vor distribui urmatoarele carti: Biblia, Psaltirea, Noul Testament – in traducerea Inalt Prea Sfintitului Bartolomeu Anania, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului si Clujului, Mica Biblie, editii tiparite cu binecuvantarea Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane.’

Comentarii Facebook


Știri recente