Biserica alături de bătrânii sibieni

La Sibiu a fost inaugurat astăzi, 21 decembrie 2011, un club de zi pentru persoane vârstnice. Evenimentul s-a desfășurat în prezența primilor săi membri, a asistenților sociali și a reprezentanților Arhiepiscopiei Sibiului. În cadrul clubului, vârstnicii vor putea organiza singuri diverse activități și vor participa la diferite activități sociale și culturale în care se vor implica voluntari.

Pr. Nicolae Rusu de la Sectorul Social al Arhiepiscopiei Sibiului a arătat că Biserica este alături de vârstnici prin diferite programe și pe viitor se vor desfășura activități cu caracter social cultural, sădind în rândul persoanelor vârstnice nădejdea că noi suntem un sprijin pentru ei la bătrânețe, după cum a declarat părintele consilier pentru TRINITAS TV.

La final, grupul vocal al Liceului de Arte din Sibiu, dar și membri ai Cenaclului „Lumină Lină” i-au colindat pe cei prezenți. Reprezentanții Arhiepisopiei Sibiului au oferit apoi vârstnicilor daruri.

Noul club de zi se află în subordinea Serviciului Public de Asistență Socială, în cadrul acestuia lucrând asistenți sociali ai Arhiepiscopiei Sibiului.

Comentarii Facebook


Știri recente

Moaștele Sfântului Ioan Botezătorul ajung la Urziceni

Credincioșii din Urziceni pot aduce cinstire moaștelor Sfântului Ioan Botezătorul în Catedrala „Sfinții Împărați Constantin și Elena”, la finalul acestei săptămâni. Sfintele moaște ajung joi după-amiază, la ora 15.30. „Preoți, credincioși și copii purtând flori…