Binecuvântarea lucrărilor la Biserica Parohiei Târgu – Mureș 14

Credincioșii din parohia Târgu Mureș 14 au participat în număr mare la Sfânta Liturghie oficiată, în duminica a doua a Triodului, la biserica „Sfântul Ioan Botezătorul” de Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Alba Iuliei, informează TRINITAS TV. Înaltpreasfinția Sa a binecuvântat cu acest prilej și lucrările făcute în ultimii ani pentru ridicarea lăcașului de cult din orașul reședință de județ.

Înaltpreasfințitul Părinte Andrei a apreciat osteneala părintelui Ioan Chebutiu și a credincioșilor parohiei.

„Dintre multele biserici noi ce s-au construit în Târgu Mureș, biserica Sfântul Ioan Botezătorul este una dintre cele mai frumoase. Părintele Ioan Chebutiu a pus mult suflet aici împreună cu credincioșii parohiei. Să dea Dumnezeu să se bucure din plin de această realizare și tot cartierul să primească de aici binecuvântare și har”, a spus Înaltpreasfinția Sa.

Piatra de temelie a bisericii a fost pusă în luna mai a anului 2002. În curând, lăcașul de cult va fi mobilat și înfrumusețat cu pictură.

„Este un moment de descătușare sufletească. Eu cred că Biserica a rămas pentru acest neam unicul reper valid în momentul de față într-un moment de derută și de criză a valorilor”, a spus Prefectul județului Mureș, Marius Pașcanu, referitor la evenimentul de astăzi.

Pe viitor, în apropierea bisericii „Sfântul Ioan Botezătorul”, din Târgu – Mureș, va fi ridicat un centru social.

Comentarii Facebook


Știri recente