Binecuvântarea lucrărilor de la Biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Paloș, județul Brașov

Mitropolitul Ardealului, Înaltpreasfințitul Laurențiu a binecuvântat, astăzi, 26 iunie 2011, lucrările efectuate, în ultimul timp, la biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel din localitatea Paloș, județul Brașov, informează Radio TRINITAS. Cu ajutorul credincioșilor și a autorităților locale și județene, biserica a fost refăcută în exterior, iar în interior a fost curățată catapeteasma și refăcută zugrăveala.

La slujba din această dimineață au participat sute de localnici îmbrăcați în straie populare, a spus Părintele Mitropolit Laurențiu.

„Mai presus de toate ne-a bucurat pe lângă frumusețea monumentului prezența credincioșilor îmbrăcați în haine populare, sfințind aceste haine tradiționale slujba și atmosfera în care noi ne-am aflat. Suntem bucuroși că și aici în parohii mici și îndepărtate de centru preoții noștri lucrează cu mult devotament și cu dăruire. Există și o colaborare între preoți și comunitatea locală, primăria, de aceea l-am cinstit pe preot cu prima distincție de sachelar”.

Comentarii Facebook


Știri recente