Binecuvantarea Inalt Prea Sfintitului Daniel, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei adresata femeilor crestine cu ocazia zilei de 8 martie

Cu prilejul Zilei Internationale a Femeii, adresam calde felicitari si alese binecuvantari tuturor femeilor, si indeosebi femeilor credincioase din Mitropolia Moldovei si Bucovinei. Rugam pe Sfanta Treime, pe Maica Domnului si pe toate sfintele femei din calendarul Bisericii sa daruiasca tuturor femeilor de azi bucuria sfanta de a intelege cat de mult iubeste si pretuieste Dumnezeu demnitatea si vocatia femeii in taina vietii si a mantuirii lumii prin Iisus Hristos.

Binecuvantarea femeii se vede mai ales in binecuvantarea Maicii Domnului si in faptul insusi ca Biserica lui Hristos este deodata numita Mireasa a lui Dumnezeu si Maica a credinciosilor. Daca cinstim, aparam si promovam azi demnitatea femeii, cinstim totodata demnitatea tuturor oamenilor, pentru ca toti oamenii sunt nascuti din femeie.

Bunul Dumnezeu sa daruiasca tuturor femeilor sanatate si fericire, pace si bucurie, precum si ajutor mult in toata fapta cea buna si frumoasa pe care o savarsesc in cultivarea, ocrotirea si sfintirea vietii, in folosul familiei, al societatii de azi si al umanitatii de maine!

Inalt Prea Sfintitul Daniel

Mitropolitul Moldovei si Bucovinei

Comentarii Facebook


Știri recente