Bazilica Sfantului Petru, unde este expus pentru credinciosi corpul Papei Ioan Paul al II-lea isi va inchide portile joi, la orele 20.00 GMT

Bazilica Sfantului Petru isi va inchide portile joi la orele 20.00 GMT.

Bazilica Sfantului Petru, unde este expus pentru credinciosi corpul Papei Ioan Paul al II-lea, decedat sambata, isi va inchide portile joi, la orele 20.00 GMT., a anuntat miercuri Vaticanul.

Inchiderea portilor bazilicii este necesara pentru a face toate pregatirile interne in vederea funeraliilor, care vor incepe vineri la orele 08.00 GMT., a precizat Vaticanul intr-un comunicat citat de AFP.

Multimea de pelerini veniti la Vatican pentru a-i aduce un ultim omagiu Papei se intindea miercuri dimineata pe o distanta de peste doi kilometri, timpul mediu de asteptare estimat de cei doritori sa ajunga in apropierea catafalcului cu trupul lui Ioan Paul al II-lea fiind de 12 ore.(ne informeaza Rompres)

Comentarii Facebook


Știri recente

Concursul Toacă și ie moldovenească: În imagini

La schitul „Sfântul Cuvios Eftimie cel Mare” din orașul Târgu Ocna, s-a desfășurat, marți, cea de-a șaptea ediție a Concursului „Toacă și ie moldovenească”. Evenimentul, organizat pe Protopopiatul Onești, a debutat cu oficierea Sfintei Liturghii.…