Bazar la Grădinița Sfântul Dimitrie din Sibiu

Micuții de la grădinița ortodoxă, împreună cu educatoarele lor, au deschis în ajunul sărbătorii Sfântului Ierarh Nicolae un bazar dedicat sfintelor sărbători. Copilașii au confecționat felicitări, suporturi pentru brăduți și pentru lumânări, ornamente pentru brad, figurine, îngerași, precum și multe alte obiecte. Părinții și rudele au avut ocazia să admire exponatele și să le achiziționeze, după cum informează „Ziarul Lumina”.

„Toate obiectele confecționate de copii se încadrează în tematica de Crăciun”, a spus educatoarea Simona Bian.

În ziua de sărbătoare a Sfântului Nicolae, copilașii au participat la Biserica „Sfântului Ioan Iacob Românul” la Sfânta Liturghie și s-au împărtășit cu Trupul și Sângele Mântuitorului Iisus Hristos.

În perioada următoare vor avea loc și serbările de Crăciun, la care cei mici vor colinda, vor recita poezii, vor organiza scenete de Crăciun și vor primi daruri. „Fiecare grupă va organiza câte o serbare, în zile diferite, și sperăm că vor fi cât mai reușite”, a mai spus Simona Bian.

Comentarii Facebook


Știri recente

Premianții concursului național catehetic au ajuns la București: „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat PS Varlaam

Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul s-a întâlnit vineri cu câștigătorii Concursului Național Catehetic. „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat în încheierea discursului Episcopul vicar patriarhal. Întâlnirea a avut loc la Centrul de Formare…