Aula Magna „Patriarhul Teoctist” a Palatului Patriarhiei va găzdui o conferință dedicată Sf. Ap. Pavel

Aula Magna „Patriarhul Teoctist” a Palatului Patriarhiei din Capitală va găzdui joi, 23 octombrie, o conferință dedicată Sfântului Apostol Pavel.

Manifestarea are loc cu ocazia sosirii din Grecia, în aceeași zi, a moaștelor Sfântului Apostol Pavel care vor fi depuse la Catedrala Patriarhală. În cadrul simpozionului vor susține lucrări Înalt Preasfințitul Părinte Panteleimon, Mitropolit de Veria, Nausa și Kampania, Preasfințitul Părinte Ciprian Câmpineanul, Episcop-Vicar Patriarhal și Pr. Prof. Dr. Constantin Coman de la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Patriarhul Justinian” din București.

Conferința dedicată Sfântului Apostol Pavel face parte dintr-un program amplu de manifestări care vor avea loc la sfârșitul acestei luni cu prilejul sărbătoririi hramului Catedralei Patriarhale.

Sursa: TRINITAS TV

Comentarii Facebook


Știri recente

Mănăstirea Mușinoaele are un nou stareţ

Ieromonahul Sofronie Nechita este noul stareţ al Mănăstirii Mușinoaele din Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei. Părintele a fost prezentat obştii duminică de Înaltpreasfinţitul Părinte Ciprian, care şi-a exprimat convingerea că noul stareţ va continua cu aceeași…