Au fost aleși membrii Adunării Eparhiale a Arhiepiscopiei Craiovei

În Arhiepiscopia Craiovei s-au organizat joi, 22 aprilie, cu binecuvântarea Înalt Preasfințitului Irineu, și Mitropolitul Olteniei, alegerile pentru noii membri ai Adunării Eparhiale. În cele 10 colegii electorale din tot cuprinsul eparhiei, au fost aleși cei 20 de mireni și 10 clerici, informează ‘Ziarul Lumina’.

Biroul electoral eparhial a fost format din: pr. Gheorghe Zamfir, consilier administrativ la Arhiepiscopia Craiovei, pr. Viorel Dică, consilier de patrimoniu, pr. Claudiu Porneală, consilier cultural, și pr. Florentin Danciu, inspector bisericesc. ‘Alegerile au decurs foarte bine, fără probleme și contestații. Sperăm ca această nouă formulă să fie de bun-augur pentru eparhie, să aibă o activitate cât mai frumoasă și cât mai rodnică’, a spus părintele Gheorghe Zamfir.

Comentarii Facebook


Știri recente

Mic dicționar de isihasm

În vacarmul societății de azi, isihia poate fi salvatoare de suflete. Am selectat câțiva termeni legați de această practică ortodoxă care, deși poate fi percepută drept simplă și accesibilă, este extrem de complexă și de…