Ateliere de vacanță pentru tineri în Arhiepiscopia Râmnicului

Pentru perioada vacanței de vară, Arhiepiscopia Râmnicului în parteneriat cu Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” din Râmnicu Vâlcea și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Vâlcea desfășoară o serie de activități educative care își propun cunoașterea valorilor spiritual-culturale, informează arhiram.ro.

Tinerii participă la ateliere de pictură, jurnalism și biblioteconomie, vizitează muzee și expoziții, participă la pelerinaje la biserici și mănăstiri. Atelierele sunt organizate la Centrul Eparhial al Arhiepiscopiei Râmnicului, Paraclisul „Buna Vestire” din Râmnicu-Vâlcea, Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” din Râmnicu-Vâlcea, Muzeul Satului precum și în cadrul altor instituții culturale din municipiu. Dintre formatori sunt amintiți Ierom. Nectarie Liciu, Mariana Zanfir și Mihaela Radi de la Biblioteca Județeană, Mioara Plop de la CJCPCT Vâlcea, Pr. Constantin Olariu.

Atelierele de vară dau posibilitatea exprimării creativității tinerilor, motiv pentru care sunt cooptați în realizarea programelor, sunt predate și asumate o serie de responsabilități în cadrul grupelor de lucru.

Comentarii Facebook


Știri recente