Atelier de lucru în cadrul Proiectului FORTE la Drobeta Turnu Severin

La sediul Asociației Naționale a Surzilor din România – Filiala Drobeta Turnu Severin, din strada Traian, nr. 78, prin Centrul de resurse pentru formare și dezvoltare personală „Drobeta”, a avut loc, ieri, 24 iulie 2012, începând cu orele 09:00, o întâlnire de informare în cadrul proiectului FORTE – Formare trainică pentru parteneriat social, după cum informează site-ul episcopiaseverinului.ro.

Centrul de resurse „Drobeta”, a luat ființă în cadrul proiectului FORTE și funcționează cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Nicodim, Episcopul Severinului și Strehaiei, începând cu data de 01.11.2011. Scopul Centrului este de a dezvolta capacitatea Eparhiei Severinului și Strehaiei de a furniza servicii de formare și consultanță, care să conducă la creșterea gradului de integrare socială și dezvoltare personală. Participanții la această întâlnire au fost membrii Asociației Naționale a Surzilor din România – Filiala Drobeta Turnu Severin.

Întâlnirea a fost organizată de către echipa Centrului de Resurse pentru formare și dezvoltare personală „DROBETA” din Drobeta Turnu Severin, în cadrul căreia, Pr. Daniel Săvescu și domnișoara Dan Mihaela, cu ajutorul părintelui Stelian Corcoveanu, cunoscător al limbajului mimico-gestual, au adus la cunoștință celor prezenți atât proiectul FORTE, cât și activitățile Centrului. Prin această acțiune, organizatorii au dorit să stârnească interesul participanților pentru ca pe viitor să devină beneficiari ai Centrului de Resurse.

Proiectul FORTE este susținut financiar prin Programul Operațional pentru Dezvoltarea Resurselor Umane – POSDRU și se derulează pe parcursul a 36 de luni, până în august 2013. Proiectul, inițiat de Federația „Filantropia” împreună cu Patriarhia Română și doua instituții de profil din străinătate, propune sprijinirea dezvoltării organizaționale a celor 9 eparhii implicate în proiect și a administrației Patriarhale.

Comentarii Facebook


Știri recente