Atelier de creație la Biserica Sfântul Nicolae – Udricani din București

La Biserica „Sfântul Nicolae” – Udricani din București se desfășoară, zilele acestea, un atelier de creație. Copii de toate vârstele din parohie învață aici tehnici de pictură și gravură și participă și la programe de cateheză și de recreație.

‘Atelierul de anul acesta l-am intitulat Speranță și culoare la Parohia Udricani, considerând că într-un viitor cât mai apropiat să organizăm aici ateliere de creație moderne, adică spații în care copiii să-și desfășoare aceste activități. Atât școala românească, cât și școlile de pe lângă parohii care vor fi înființate trebuie să dăruiască copiilor nu numai lumina cunoașterii, ci și activități practice de implementare a unor atitudini și aptitudini’, a declarat pentru TRINITAS TV, Părintele Constantin Pătuleanu, parohul Bisericii „Sfântul Nicolae” – Udricani.

Toate creațiile copiilor, ca și celelalte realizate în etapele anterioare ale atelierului, vor fi expuse în biserică. În organizarea atelierului de creație s-au implicat și profesori de la Liceul de Artă „Nicolae Tonitza” din Capitală.

Parohia „Sfântul Nicolae” – Udricani organizează periodic astfel de ateliere pentru copii din anul 2009.

Comentarii Facebook


Știri recente