Asociația Vasiliada, la ceas aniversar

Joi, 14 iunie, Asociația Vasiliada, patronată de Mitropolia Olteniei sărbătorește împlinirea a 11 ani de activitate social – filantropică în Oltenia, după cum ne-a menționat Gheorghe Cioiu. Pentru a marca acest moment aniversar, începând cu ora 10.30, în Piața Mihai Viteazul din Craiova va avea loc vernisajul unei expoziții de fotografie. Vor fi expuse 111 imagini care redau o parte din acțiunile social-filantropice pe care asociația le-a desfășurat timp de 11 ani în beneficiul persoanelor aflate în dificultate. La eveniment este invitat și Înaltpreasfințitul Părinte Irineu, Mitropolitul Olteniei și Președinte de Onoare al Asociației Vasiliada, alături de parteneri, colaboratori și voluntari, care au fost alături de Asociația Vasiliada in derularea unor programe și proiecte în beneficiul oamenilor și comunităților din județele Dolj și Gorj.

La împlinirea celor 11 ani de activitate, Asociația Vasiliada lansează și campania „Prietenii Vasiliadei”, prin intermediul căreia își propune să dezvolte relația cu membri comunității, prin atragerea de noi colaboratori și voluntari pentru proiectele sale sociale. În acest sens, vizitatorii expoziției de fotografie vor avea posibilitatea de a dona, într-o urnă specială, cărtile lor de vizită, ca semn al disponibilității de a se alătura misiunii filantropice a Asociației. De asemenea, începând cu 14 iunie 2012, „Prietenii Vasiliadei” sunt asteptați și pe pagina de Facebook, la adresa: http://www.facebook.com/asociatia.vasiliada

Tot joi, de la ora 12.00, ÎPS Irineu va oficia slujba de sfințire a sediului Asociației Vasiliada. „14 iunie este o zi specială pentru noi. Ne bucurăm de momentul aniversar pe care îl sărbătorim, dar în același timp este și un moment de bilanț, când privim în urmă la ceea ce am realizat și, totodată, gândim coordonatele acțiunilor viitoare”, a menționat părintele Adrian Stănulică, președintele Asociației Vasiliada .

Comentarii Facebook


Știri recente